PLANOWANE

Uwolnij ciucha

Akcja Uwolnij Ciucha – to cykliczna impreza, podczas której wymieniamy się uwolnionymi z szaf ubraniami, a dochód każdorazowo przekazujemy na cel charytatywny, za każdym razem na rzecz innej dzielnej Wojowniczki z naszego regionu. My tam będziemy a Ty? Czekamy na Ciebie 16 marca w  przestrzeni Małego CSK  w godzinach od 11:00 do 15:00.
Bezpłatne wejściówki do odbioru w kasie CSK

Żegnaj zimo - witaj Wiosno!

Wiosna, wiosna ach to ty… jak śpiewał Marek Grechuta. Czy wy też nie możecie się doczekać wiosny, tak jak my? Zapraszamy Was do wspólnego pożegnania zimy, a tym samym przywitania upragnionej wiosny już 21 marca Fundacja Dwa Ognie wspólnie z Miejskim Ośrodkiem Sportu i Rekreacji „Bystrzyca” w Lublinie Sp. z o. o. pragną zaprosić Państwa do udziału w wydarzeniu „Żegnaj zimo – witaj Wiosno”.

no!”

Noc Kultury

Lublin jest opowieścią, którą czytamy od ponad siedmiuset lat, a istotny jej element to Noc Kultury – wieczór, który co roku odmienia oblicze miasta. My też tam będziemy i szykujemy dla Was moc niezapomnianych wrażeń i powrotu do wspomnień z waszego dzieciństwa. Czekamy na Was już 1 czerwca, szukajcie nas na Placu Rybnym